Leestijd: 2 minuten

Sandra

Ik ken Suzanne al een hele tijd, ik ken haar als een heel liefdevol mens, die altijd bereid is om mensen te helpen.
Zo ook mij, Ik heb 2 zware rugoperaties gehad en in deze periode veel pijn gehad, ze heeft mij toen veel gesteund. Ik heb na de operaties veel klachten over gehouden oa een scheefstand in het bekken. Dit heeft zij goed kunnen corrigeren en de pijn vermindert. 

Ook heeft ze me geholpen met mijn migraine klachten, en ik moet zeggen dat ik al langere tijd geen zware aanvallen meer heb gehad.

Ik ben erg blij met alles wat ze voor mij gedaan heeft.

Jopie

Ik leerde Suus kennen toen mijn man in 2015 ziek werd en de diagnose hersentumor kreeg.

Nadat hij was geopereerd en chemo kreeg werd het almaar slechter. Het was de laatste fase.
Suus kwam af en toe langs en masseerde zijn voeten en benen, dat gaf steeds een stukje ontspanning, tot hij overleed.
(Ze had toen nog geen praktijk).
Ik had al jaren last van evenwicht stoornissen en bij een aanval lag ik zomaar een week op bed. ik kon dan echt niks meer.
Tot dat de laatste keer er weer een aanval kwam, Suus kwam langs en ze wist te punten te vinden in voeten, handen en hoofd.
Wat anders 7 dagen duurde, nu kon ik nu na 2 dagen weer het evenwicht terug vinden, nu ga ik wekelijks naar haar toe en het gaat beter.
Ze weet ook heel goed wat verdriet is, want dat moet je zelf meegemaakt hebben. Als je zoals ik de liefde van je leven verliest dan gaat dat in je lichaam zitten.
Want door verdriet en stress komen de meeste ziekten voor. Ik ben heel blij met haar.
Jopie

Jenny

De gedichtenroute kan ik iedereen aanraden! 

Bijzondere ervaring. Suzanne is een warm mens waar je je meteen prettig bij voelt. 

Straalt positieve energie uit. Kan dingen/zaken mooi verwoorden, visualiseren, geeft je ruimte om te praten en heeft oprechte interesse. 

Voelt dingen goed aan. Brengt je op een mooie manier in contact met de natuur. Laat je stilstaan en kijken naar de natuur. Ervaren en verwonderen. Deelt haar passie voor de natuur. Mooie gedichten die je raken. Stof tot nadenken.

De gedichten worden op mooie plekken in het bos voorgelezen. Het is een prachtige boswandeling die goed te doen is. Goed georganiseerd.


Reacties

Ervaringen — 1 reactie

  1. Ik stapte als evolutionair bioloog aan de Rijksuniversiteit Groningen licht sceptisch binnen in de praktijk van Suzanne. Tijdens een eerder gesprek met haar werd ik echter geïntrigeerd door haar visie en waarnemingen, en voelde het voor mij niet meer dan logisch om bij haar een afspraak te boeken om verder op onderzoek uit te gaan.

    Suzanne heeft mij tijdens deze behandeling uitermate positief verrast. Ik vind het indrukwekkend hoe zij allerlei informatie kan verkrijgen door het lichaam te lezen op een manier waarop wetenschappers niet zouden kijken. Tegelijkertijd ervaar ik dat Suzanne een brug probeert te vormen tussen de wetenschap en het “niet-wetenschappelijke” en dat zorgde er sterk voor dat ik mij als wetenschapper ook meer kon opstellen voor het niet-wetenschappelijke, en andersom.

    Ik heb tijdens mijn bezoek kunnen zien dat wetenschap en niet-wetenschap samen door één deur kunnen en dat vind ik bijzonder. Ik kan het iedereen aanraden om zich te verrijken met de inzichten en kennis die Suzanne te bieden heeft. Ze heeft me geholpen een verloren stukje van mezelf terug te vinden, iets wat ik nu dankzij haar weer kan rechtzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>