Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Suzanne van der Laan,

Moeder van drie kinderen, waarvan de jongste (Sylvan) op zesjarige leeftijd in 2017 overleden is. Als ik naar mijn leven kijk dan bewandel ik het pad van spiritualiteit en is zowel inzicht als overzicht in mijn leven leidend, als er veel gebeurd is het bijna van levensbelang om de wetten van oorzaak en gevolg te kennen en ik spiegel de gebeurtenissen dan ook altijd terug naar het grote geheel.

Natuurlijk ken ik ook verdriet toch zie ik mezelf nooit als slachtoffer van een gebeurtenis.

Verder ben ik veelzijdig en autodidact, leergierig en hou ik enorm van de natuur. De natuur is voor mij een bron van kracht waar ik met veel liefde naar kijk en ik gebruik haar dan ook vaak in de gedichten die ik schrijf. Over (onder andere) de ziekte en het overlijden van Sylvan heb ik een boek geschreven, dit heet “Als liefde het enige medicijn is”.

Info op LinkedIn

Holistisch & life coach
Doel: Het herbalanceren van welzijn en energie.
In mijn ‘gereedschapskist’ een combinatie van acupressuur, massage, hand en voetreflexmassage, en ervaringsdeskundigheid, verder ben ik schrijver, dichter en vooral een realist.

Zorg & kinderpalliatieve zorg
Mijn missie is om de gedachte over kwaliteit van leven en sterven binnen de geneeskunde inzichtelijk maken en de dialoog aan te gaan over de waarde om niet standaard levensreddend te handelen.
Mijn lezing is gericht op betere begeleiding van gezinnen met een kind met een terminale of levens-verkortende ziekte.

Content en vormgeving
WordPress website’s www.suzannevanderlaan.nl & www.praktijkomnium.nl
Naar eigen idee: praktijklogo, omslag van boek en bundel, perfect vorm gegeven door Henriëtte Scharphof.

En je kunt mij volgen op Twitter.