Leestijd: 2 minuten

Nieuw in Voorthuizen!

Gedichtenroute door het bos

Wanneer: tijdens de zomermaanden (nu gesloten)

Laat je meenemen en inspireren tijdens een begeleide route door het bos. Uit één van de waaiers met gedichten neem je een kaart met gedicht mee die we tijdens de wandeling voorlezen. Om de gedichten en je gedachten de ruimte te geven is er plaats voor min. 4 en max. 6 personen per groep.

Wil je liever op een andere dag en ben je met minimaal 4 personen stuur dan even een berichtje om te kijken of er ruimte is.

De wandeling is niet geschikt voor jonge kinderen.

Ook tijdens deze wandeling houden we i.v.m. Covid-19 de richtlijnen van het RIVM aan en houden we 1,5 meter afstand. Denk ook aan de vele teken (ziekte van Lyme) die er rond deze tijd zijn!

Over het bundeltje: ‘Een hart vol bloemen” bevat 55 gedichten en is bedoeld als troostbundeltje.

Het leven dat altijd in beweging is heeft veel te vertellen. Het leven is prachtig, maar soms ook keihard en dan is het belangrijk om je te herinneren dat er altijd ergens een lichtje brandt. Vanuit dat gevoel zijn er gedichten ontstaan, soms voelbaar met een lach of met een traan… Geschreven met de liefde voor het leven, met een vleugje hoop en een omarming naar de toekomst.

Het bundeltje is ontstaan nadat ik in 2018 het boek ‘Als liefde het enige medicijn is’ uitgebracht had en zoveel verhalen hoorde van mensen die ook veel meegemaakt hadden dat het een mooi idee leek om mijn gedichten te bundelen als troost. Voor de wandeling heb ik ze onderverdeeld in 3 thema’s; liefde en natuur, geleid door het leven, of loslaten.

Het liefste zou ik het bundeltje aan iedereen meegeven die er troost uit haalt maar dat is op dit moment niet haalbaar. Wel sponsor je door deel te nemen aan de gedichtenroute € 1,50 zodat ik meer bundeltjes weg kan geven. Fijn dat je erbij bent!

Suzanne van der Laan

Een hart vol bloemen
Gedichten met de liefde voor het leven, met een vleugje hoop en een omarming naar de toekomst.
€16,95 Paperback


Reacties

Gedichtenroute — 1 reactie

  1. De gedichtenroute kan ik iedereen aanraden! Bijzondere ervaring. Suzanne is een warm mens waar je je meteen prettig bij voelt. Straalt positieve energie uit. Kan dingen/zaken mooi verwoorden, visualiseren, geeft je ruimte om te praten en heeft oprechte interesse. Voelt dingen goed aan. Brengt je op een mooie manier in contact met de natuur. Laat je stilstaan en kijken naar de natuur. Ervaren en verwonderen. Deelt haar passie voor de natuur. Mooie gedichten die je raken. Stof tot nadenken. De gedichten worden op mooie plekken in het bos voorgelezen. Het is een prachtige boswandeling die goed te doen is. Goed georganiseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>